Szállítási és fizetési feltételek

Házhozszállítás
Termékeinket házhozszállítással is megrendelheti. A futárköltség a fizetési módtól függően változik.

Szállítási díjaink a következők:

  • Előre utalás esetén: 990 Ft/ csomag (Bruttó)
    Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalni a CIB Banknál vezetett 10700598-66950181-51100005 számú bankszámlánkra (Illatszertár Kft.).
  • Utánvétel esetén: 1.190 Ft/csomag (Bruttó)
    A rendelés végösszegét az utánvét díjával együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a csomag kézbesítőjének.
  • Minden 12.000 Ft feletti megrendelésnél a kiszállítás ingyenes!

Részletek

A csomagokat a megrendeléstől, - illetve előre átutalás esetén a számla ellenértékének beérkezésétől - számítva a GLS futárszolgálat 24 - 48 órán belül szállítja ki a megadott magyarországi szállítási címre. Ettől eltérő szállítási idő készlethiány esetén várható, illetve, ha a GLS futárszolgálatnál tőlünk független kézbesítési probléma lépne fel.

Kézbesítés
A csomagok kézbesítése munkanapokon 8 - 17 óra közötti időszakban történik.
Kérjük, hogy rendeléskor munkaidőben, azaz 8 - 17 óra között elérhető kiszállítási címet és telefonszámot adjon meg.

Ha mégsem lenne elérhető a megadott címen, abban az esetben is van lehetőség egyeztetni a futárszolgálattal. Amennyiben a Futár nem találja otthon, telefonon fogja felkeresni és egyeztetnek egy mindenkinek megfelelő közös időpontot.

A megrendelt termékek a GLS CsomagPontjaira is irányíthatóak és átvehetőek az ország több  mint 550 pontján. Az Önhöz legközelebb lévő GLS CsomagPontot a megrendeléskor tudja kiválasztani a legördülő menüből. A GLS CsomagPontok leggyakoribb nyitva tartási ideje hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között, de számos üzlet ennél hosszabb nyitva tartási időben is várja Önt.