A Metzing Pincészet a Villányi borvidék egyik legújabb képviselője. Családtagjaink bevonásával 2009 óta palackozzuk és értékesítjük borainkat.

Rólunk

A Metzing Pincészet a Villányi borvidék egyik legújabb képviselője, melynek cégére alatt családtagjaink bevonásával 2009 óta palackozzuk és értékesítjük borainkat. Kis területen gazdálkodunk, de maximálisan törekszünk a legjobb minőségre és egyediségre.

Pincészetünk elnevezésével nagyszüleink előtt tisztelgünk, akik egész életükben odaadással és szeretettel művelték a szőlőst, átörökítve ránk a bor szeretetének, tiszteletének és készítésének hagyományát. (A fenti fotón jobbra Édesanyánk Metzing Judit, balra Nagymamánk Metzing Ilona látható)

Borainkat a Villányi örökséghez és hagyományaihoz híven készítjük, ugyanakkor fiatalos lendülettel és dinamizmussal keverjük a hagyományt, ettől lesznek nedűink és termékeink eredetiek.

Borainkon kívül a JamBORi Borlekvár a másik meghatározó saját készítésű termékünk.

Ezt az ínyenc különlegességet elsőként kezdtük el készíteni ezen a vidéken, fiatal és apró szereplőként letéve ezzel névjegyünket Villányban.

A JamBORi sikere az egyediségében, forraltborra emlékeztető ízvilágában és a ma már egyre erősödő gasztronómiai trendek felé mutatott nyitottságban rejlik.

Bár Villányban látogatható borospincénk nincs, cserébe egész évben járjuk az ország gasztronómiai- és kézműves fesztiváljait, vásárjait, hogy minél többen ismerhessék meg termékeinket.

Keressétek a színes, borlekvároktól roskadozó standjainkat a Vásárnaptár menüpontban felsorolt rendezvényeken! Amennyiben pedig személyesen látogatnátok el hozzánk Villányba, előzetes jelentkezéseteket várjuk az elérhetőségeinken!

 

Gabriella és Lídia