0 termék - 0 Ft |
Elsőre kissé furcsának tűnhet, hogy borlekvárban pácoljuk a csirkecombokat, de a végeredmény miatt minden ínyencnek ki kell próbálnia, hiszen a borlekvár egy csodásan ízletes mázként vonja be a csirkecombokat sütés közben!
HOZZÁVALÓK (4 főre):
12 csirke also comb
1 üveg fehér JamBORi
1 gerezd fokhagyma
fél tk őrölt gyömbér
2 ek olívaolaj
2 ek szójaszósz
ELKÉSZÍTÉS
1. A fokhagymát lereszeljük, vagy nagyon finomra aprítjuk, majd összekeverjük az őrölt gyömbérrel, szójaszósszal, olívaolajjal és a fehér JamBORival.
2. A csirkecombokat megmossuk, majd papírtörlővel szárazra töröljük és egy mély keverőtálban leöntjük őket a páccal. Ezután egy éjszakára, vagy 2-3 órára hűtőbe tesszük.
3. Fogyasztás előtt egy mély tepsit kiolajozunk, majd sorban elrendezzük benne a csirkecombokat, és ráöntjük a JamBORis páclét is.
4. 200 fokos sütőben 40-50 perc alatt pirosra sütjük a combokat, közben egyszer-kétszer megfordítjuk őket, hogy tökéletesen átsüljenek és minden oldalukon szépen megpiruljanak.