A kosarad jelenleg üres!
0 termék - 0 Ft |
HOZZÁVALÓK (4 főre):
Fejenként 1 közepes méretű cékla
3-4 fokhagyma gerezd
1-2 kisebb rozmaring ág
1 üveg fehér JamBORi
sóvirág, frissen őrölt bors, olívaolaj, balzsamecet
150-200 g friss kecskesajt
ELKÉSZÍTÉS
1. A céklákat meghámozzuk, majd egészben egy tepsibe rendezzük őket, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal, héjastul melléjük tesszük az egész fokhagyma gerezdeket és a rozmaring ágakat, majd 170 fokos sütőben kb. 40 perc alatt puhára sütjük a céklákat.
2. Ezután cikkelyekre vágjuk a céklákat, majd hosszúkás tányérokon elegánsan elrendezzük őket. Melléjük morzsoljuk a kecskesajtot, végül meglocsoljuk kevés olívaolajjal, balzsamecettel, fehér JamBORival és tálaljuk.