Boraink

Pincészetünkben termelt borainkat 2009 óta palackozzuk és osszuk meg a nagyközönséggel.

Jelenleg két, a Villányi borvidék jó hírnevével fémjelzett alap bor van a palettánkon: a minőségi védett eredetű Portugieser és a Rosé.

Borainkat kis mennyiségben, a Villányi örökséghez és hagyományainkhoz híven készítjük ugyanakkor fiatalos lendülettel és dinamizmussal keverjük a hagyományt, ettől lesznek nedűink ránk jellemzőek és eredetiek.

Mindkét borunk megvásárolható személyesen, illetve telefon és e-mail elérhetőségeinken leadott megrendeléssel a pincészetünkben. Elérhetőségeinkért keresse fel a Kapcsolat menüpontot!

Webáruházunkban jelenleg nincs lehetőség a biztonságos házhozszállítás kivitelezésére az üveg törékenysége miatt, ezért boraink kiszállítással egyelőre nem rendelhetőek. 

Portugieser

Portugieser

A magyar mediterráneum legnépszerűbb bora, az őshonos kékoportóból készülő Villányi portugieser délies ízvilágával csábítja a vörösborok kedvelőit. Korai érésű szőlőfajtánk a gyümölcsökön megcsillanó üde, friss napsütést tükrözi vissza. Kis szellőztetés után szépen bomlanak ki virágos illatjegyei és gyümölcsös aromái, legjobban a cseresznyés, szedres ízeket kidomborítva. Tartalmas bor, melyhez lágy savak és elsődleges aromák párosulnak, méltán avatva a hétköznapok kedves kísérőjévé. Fűszeres levesek, illetve vörös húsok és pecsenyesültek nagyszerű kísérője lehet, fogyasztását 16-18 Cº-on ajánljuk.

750 ml

Villányi Rosé

Villányi Rosé

A Villányi Borvidék másik hagyományos bora a napjainkban oly divatos rosé. Illatos, friss, gyümölcsös ízű különlegességünket egy pici szénsav teszi légiessé. Jó baráti beszélgetések, könnyű szárnyas ételek és desszertek tökéletes kísérője. Igazi szépségét a forró nyári napok páratlan hűsítőjeként, frissen fogyasztva mutatja meg. Fogyasztását 8-10 °C-on ajánljuk.

750 ml